Licht en liefde zit er in elk mens, het is pas donker als jij het licht uitdoet !

Wat is spirituele coaching?

Een spirituele coach is een paragnost, raadsman/vrouw, counselor, mentor, begeleider, gids, hulpverlener en stimulerende trainer.

Gesprekstherapie kan o.a. helpen bij emotionele problemen, stress, verstoorde relaties,angst om beslissingen te nemen, levensvragen, eenzaamheid, depressies, seksualiteit, zingeving , werk en loopbaan, verwerken van het verleden enz.

Het leven brengt voor iedereen problemen met zich mee. Het os mogelijk dat je soms een probleem hebt waarmee je de mensen in je eigen omgeving geen raad weten. Of je hebt een levensvraag die je liever niet aan je familie, je vrienden of je werkgever toevertrouwt. Of, erger nog... just de mensen in je omgeving zijn misschien de oorzaak van je problemen.

Wie kan je dan de beste hulp bieden en op welke manier?

Iemand die luistert en meevoelt. Door over je problemen te praten gaat er al iets in werking wat duidelijkheid en inzichten kan opleveren. Er zijn vele mogelijkheden om ieder probleem een plekje te geven. Dit is om met je counselor door te nemen, het geeft rust en zelfvertrouwen.

Een belangrijke basis in therapie is een doel en samen een actieplan te maken. Leren ontspannen is ook een belangrijk doel en als je vanuit een andere manier naar jouw problemen kijkt rollen vaak de oplossingen uit je mond.

Begrijp goed het gaat om samenwerken. Ik wil en ga je niet veranderen, ik help je weer bij jouw 'weten'te komen om jouw problemen op te lossen. Jij bent al heel en compleet....alleen weet je het soms niet meer....en dat s helemaal niet erg. Dat is menselijk. 

Hulp vragen is sterk zijn, niet iedereen durft hulp te vragen. Voor mij is het een teken van ECHT sterk zijn en echt zelf een verbetering willen.

Wat is een paragnost ?

Een paragnost beschikt naast een goed ontwikkelende intuïtie en vermogen zoals heldervoelend, helderwetend, helderzien en helderruiken en kan contact maken met jouw energie. 

Hoe kan je paragnost helpen?

De meeste paragnosten hebben een of meerdere paranormale gaven. Ze kunnen deze gaven gebruiken om mensen te helpen. Een paragnost kan zien of voelen wat er met je aan de hand is of hoe je het beste kan aanpakken. Soms is het handig om een handvat aangereikt te krijgen of een bevestiging te krijgen op dat wat je al zelf voelt, maar daarna is het belangrijk om op je eigen gevoel weer verder te leven en in vertrouwen je eigen keuzes te maken.

Wanner kan je een paragnost inschakelen?

Bij belangrijke vragen

 Misschien zit je ergens mee en moet je belangrijke keuze maken. Een paragnost kan je helpen tot het juiste inzicht te komen.

Als je in de knoop zit met jezelf

Sommige mensen zitten met zich zelf in de knoop. Ze voelen zich niet gelukkig en weten niet wat ze met de toekomst aanmoeten. Een paragnost kan hulp bieden door te kijken waar deze gevoelens vandaan komen en de toekomst beter gericht kan worden. Een paragnost kan je adviseren en coachen en op die manier helpen.

Conclusie

Wanner je een goede paragnost bezoekt of belt dan kan hij of zij je verbazen. Vaak weet een paragnost zijn vinger gelijk op de gevoelige plek te leggen. Hij weet dingen over jou en gevoelens, die hij of zij eigenlijk niet had kunnen weten. Alle antwoorden zitten in jezelf, maar soms heb je iemand nodig die je bij moeilijke kruispunten , beslissingen, of andere situaties in je leven het weer duidelijk en begrijpelijk kan laten zien. Een paragnost kan je helpen om te ontdekken waarom je iets voelt, hij kan een nieuwe inzicht geven.

E-mailen
Map
Info
Instagram